Palvelut

Timanttityöt, purkutyöt ja muut erikoistyöt | Jyväskylä

Jyväskyläläinen Timanttityö Oy suorittaa timanttisahauksia ja timanttiporauksia, asuin- ja liikehuoneistojen saneerauspurkua sekä vaativia teollisuuden purkutöitä koko Suomen alueella. Ota yhteyttä!

Timanttityöt

Toteutamme timanttityöt vankalla kokemuksella. Teemme vaativia timanttitöitä, kuten timanttisahauksia, timanttiporauksia, holvisahauksia, seinäsahauksia ja vaijerisahauksia.

Timanttiporaus

Timanttiporauskalustomme koostuu sähkö-, hydrauliikka- ja paineilmaporakoneista. Timanttiporauksella tehtävät porausreiät ovat halkaisijaltaan 10 - 1000 mm.

Holvisahaus

Toteutamme holvisahauksia, käytössämme on useista holvisahoja joiden laikkakoot vaihtelevat 300 - 1600 mm. Holvisahauksella saavutetaan 670 mm leikkaussyvyys.

Seinäsahaus

Suoritamme seinäsahausta polttomoottori-, hydrauliikka- ja sähkökäyttöisillä käsisahoilla, joilla päästään enintään 260 mm syvyyteen. Hydrauliikka- ja sähkötoimisilla kiskosahoilla saavutetaan 740 mm syvyys laikkakoon ollessa enintään 1600 mm.

Vaijerisahaus

Nopein ja taloudellisesti järkevin ratkaisu paksujen seinä- ja lattiarakenteiden sahaukseen on vaijerisahaus. Laitteilla voidaan sahata usean metrin vahvuisia rakenteita sahaussyvyyden ollessa rajaton. Vaijerisahaus on lähes äänetöntä, pölytöntä, tärinätöntä veden tarpeen ollessa vähäinen. Vaijerisahaus soveltuu myös vedenalaisten rakenteiden työstöön.

Purkutyöt

Keskeisintä osaamistamme ovat teollisuuden vaativat purkutyöt. Käytämme alan viimeisintä tekniikkaa taaten parhaan lopputuloksen. Vaativat kiivasrytmiset seisokkipurkutyöt tarvitsevat osaavaa ja ammattitaitoista henkilökuntaa. Teollisuuspurkujen lisäksi teemme myös asuin- ja liikehuoneistojen purkutöitä. Purkukalustoomme kuuluu kaivinkoneita, kuormaajia, tunkkauskalustoa ja kuljetinjärjestelmiä. Teemme myös purkuräjäytyksiä.

Erikoistyöt

Toteutamme myös muut erikoistyöt, kuten louhintatyöt hydraulimurtajalla, metallipurkutyöt, purkusuunnitelmien laatimisen, pienimuotoiset rakennustyöt ja betonijyrsinnät.

Ota yhteyttä